Een geheime wapen voor Overgang Bij Vrouwen

Vrouw en overgang - een ergernissen


Vóór de overgang is jouw liefde en zorg teneinde dit welzijn betreffende je kids en omgeving, krachtiger vervolgens jouw boosheid en ergernis. Immers, jouw wilt de vrede bewaren teneinde je kids een betrouwbare en rustige basis te geven vanwege hun ontwikkeling en aangroei. Alvorens je menstruatie ongelijk wordt, merk jouw alang het je prikkelbaarder raakt. Jouw ergert jouw veel eerder met mensen en scenarios, die jouw voorheen niet opvielen en die jouw altijd gewoon vond.

Vrouwen in een overgang


Prikkelbaarder word je in je werk, in een omgang met jouw collega's en naar jouw man en kinderen toe. Je kunt minder betreffende ze hebben en verdragen.
Ontstaan van een Overgang

Op welke manier dichter jouw voor een overgang komt, op welke manier ondragelijker dit kan zijn om afgeleid te worden of bestookt te worden met vragen. Vragen over je man ofwel kids bijvoorbeeld: "Als kunnen wij eten? Kan zijn mijn broek gewassen? Daar waar liggen mijn sokken?" Ze verrichten jouw af en toe uiteen spatten over in. "Het lijkt immers ofwel ze ieder afhankelijk bestaan betreffende mij!

Waarom ben ik iedere keer verantwoordelijk? Mankeren ze wellicht hetgeen aan hun handen of hersenen?" vraag jouw jouw af.
Tegelijkertijd ontdek jouw, dat je dit patroon altijd zelf in stand hebt gehouden. Het voelde ook wel lekker om onmisbaar te zijn.

Een Overgang bij dames


Langzaam verlies je je geduld op al die niveaus; thuis en op je werk. Je hersenen transformeren.
Jouw voelt het gerommel betreffende ons krachtige vulkaan in jouw, die op uitbarsten staat.
Ons stem die schreeuwt: "Genoeg!"

Jouw staat op een drempel betreffende een: 'Overgang'

Hormonen en verschijnselen
Dit Autonome Zenuwstelsel
klik op plaatje teneinde te vermeerderen
Zenuwstelsel_Overgang

Het autonome zenuwstelsel regelt samen betreffende dit hormoonstelsel dit doorlopend houden betreffende een omstandigheden in dit lichaam, het inwendige leefmilieu. Het is verantwoordelijk voor een werking en de coördinatie aangaande inwendige organen, bijvoorbeeld een hartslag (verhogen of verlagen) en een spijsvertering. Ernaast regelt dit de werking aangaande gladde spieren (onder andere in een darmen) en de uitscheiding van allerhande klieren.

Het autonome zenuwstelsel bestaat uit twee segmenten welke tezamen de organen in ons lijf sturen; namelijk het (ortho)sympatisch en dit parasympatisch zenuwstelsel. Deze hebben ons tegengestelde werking. Ieder orgaan bezit ons tak aangaande dit orthosympatisch en een tak van dit parasympatisch zenuwstelsel.

Impulsen uit het sympatisch zenuwstelsel produceren dit lijf passend wegens actie. Hart en ademhaling versnellen, daar komt meer suiker in dit bloed (om vitaliteit vrij te maken) en de spijsvertering vertraagt.
Het parasympatisch zenuwstelsel remt de hartslag en een ademhaling én versnelt een spijsvertering.

Het sympatisch deel is zeker gericht op actie (arbeid). Dit versnelt ademhaling en hartslag, waardoor je bijvoorbeeld mag wegvluchten voor een vijand. Dit bevordert ook de assimilatie (het vervaardigen betreffende organische stoffen welke het lijf nodig heeft).
Dit parasympatisch deel daarentegen is gericht op rust, dit zorgt immers een remming van een hartslag en de ademhaling.

Een kracht betreffende hormoonveranderingen voor vrouwen in overgang


Oestrogeen zorgt tussen overige een evenwicht met parasympatisch en sympathisch zenuwstelsel. Dikwijls bestaan we het ook niet zo doelbewust over de activiteiten van het zenuwstelsel, omdat ze 'autonoom' (autonoom, zelfsturend) verlopen.

Veranderingen en schommelingen in het oestrogeen, zoals welke er gedurende een overgang voortdurend zijn, geven ons zenuwstelsel continue wisselende boodschappen: innerlijke stress.
Het zenuwstelsel staat onder druk gedurende onze overgang, en mag ons 'inwendige leefmilieu' nu dikwijls niet onophoudelijk houden, de coördinatie kan zijn ontregeld en dat voelen wij.....: Overgangsverschijnselen

Op aanraden betreffende een huisarts (die een liefdesrelatie vermoedde betreffende een overgang) ging ik naar ons fysiotherapeute. Verder ze zag verband met de overgang.

Je heb weet bijna 3/4 jaar last over mijn onderrug en bekkenbodem. Ik sta bijna iedere ochtend op met een stijve onderrug, pijn die via mijn bekken (het bot) vanuit mijn rug tot voren uitstraalt tot mijn lies.

Bij mij kan zijn dit een zoveel jaar geleden begonnen je beseft ook niet ofwel het met een overgang was doch de arts Overgang Vrouwen zij dat ik overspannen was en heb antidepressiva gekregen.

Hiervoorgaande overgangsklachten en menopauze-symptomen mogen al jaren vóór de daadwerkelijke menopauze voorstelling. Het komt doordat de hormoonproductie langzaamaan gaat schommelen. Zodoende onderscheidt men veelal 3 afzonderlijke fases betreffende de overgang, immers:

Je denk verder alsnog aldoor je ben in een slecht film gekomen, wat ons hier pech mag welke overgang bewerkstelligen, en een twijfel met je lijf en geest dat heb ik verder hoor!

Geef jezelf een rust die je meteen nodig hebt, ga mee in een veranderingen welke nodig zijn en bekijk het hier wees aardig wegens jezelf vervolgens kom je een heel eind.

Ik ben ruim 5 jaar in een postmenopauze en kreeg vorig jaar gemakkelijk bloedverlies, en pijn in een onderbuik, hetgeen niet overging.

Geen aangaande beiden trekt me aan....ik wil weten waar dat bloedverlies vandaan komt, maar daar kunnen ze me geen antwoord op geven.

Je ben zeker verder benieuwd ofwel overige ladies op deze plaats hinder betreffende hebben en denken dat dit voor een overgang hoort.

Na een menopauze vervaardigen vrouwen ons “inhaalslag” en loopt het proces aangaande aderverkalking eerder vervolgens voor heren. Al rond dit dertigste jaar beginnen een oestrogeenspiegels te dalen tot met een menopauze om het 50e jaar.

De menopauze gaat gepaard betreffende verregaande & onomkeerbare veranderingen in een hormoonhuishouding. Dit brengt op zijn beurt wederom ons scala met lichamelijke & geestelijke ongemakken met zich mee.

Ook wanneer ze al een aantal jaar postmeno bestaan. Aankomen die niet bovendien in het ontwikkeling vraag je me vervolgens af? Bekijken die al die zinnige advertenties over al die handelwijze vrouwen niet? Waardoor ze bovendien in het ontwikkeling zullen mogen komen.......

Langzaam met besef je pas, hoe ontzettend MOE ik ben geweest! Indien je er middenin zit, merk jouw dit ook niet weleens verdere...

Ik hoop dus dat je er immers baat bij zal vinden, ofwel dat jouw inmiddels jouw rust uit verschillende dingen haalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *